Qui som?

XISCO AMETLLERSom mercadalenc, casat i pare de dos fills que estudien a la Universitat de Barcelona. He estat un munt d’anys formant part de diferents juntes d’APIMES a l’escola des Mercadal i a l’institut Biel Martí de Ferreries, i també he estat secretari d’ALCER Menorca (Associació de la Lluita Contra les Infermetats Renals).

Em vaig traslladar amb els meus pares i germans de Maó as Mercadal, concretament, al lloc “Ses Costes” on feien de pagès i em vaig iniciar en les tasques pròpies del camp.

Ja de petit vaig viure en un ambient reivindicatiu. El meu pare va ser un dels fundadors d’Unió de Pagesos de Menorca i també va ser regidor del PSOE a l’Ajuntament des Mercadal durant 4 anys.

xisco adolescentD’adolescent treballava els estius a la fàbrica de gelats La Menorquina d’Alaior i a la vegada cursava estudis de batxiller superior i després Curs d’Orientació Universitària, en horari nocturn, a l’Institut Joan Ramis i Ramis de Maó. Vaig continuar els estudis a la península, concretament 3 anys a l’AGBS, Acadèmia de Suboficials de Lleida, ampliant estudis no reglats de comptabilitat i electrònica, disciplines que sempre m’han apassionat.

foto xisco 2Després vaig ocupar vàries destinacions a Menorca i a Mallorca; ja retirat d’aquesta professió vaig treballar un temps de comptable.

IMG_4447Poc després em varen engrescar a exercir la política municipal, va ser l’any 2003 formant part d’una agrupació d’electors progressista, “Acord pes Mercadal i Fornells”. Fa 5 anys que exercesc d’alcalde del Municipi des Mercadal i fins al dia d’avui,  tenc la mateixa il•lusió i un major compromís amb els veïns des Mercadal i de Fornells als que sempre estaré agraït  que m’hagin permès fer aquesta tasca.

DSC_0190